Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza pregătită de Dan Voiculescu. Se întâmplă curând

Dan Voiculescu

Dan Voiculescu dezminte informația că s-ar afla în tratative privind o posibilă trecere a senatorului Diana Șoșoacă la PPU (social-liberal) și spune că preocupările sale în această perioadă sunt cu totul altele. Fondatorul trustului Intact a dezvăluit că urmează să publice mai multe lucrări, una dintre ele fiind un tratat al umanismului pragmatic, doctrina pe care a promovat-o în ultimele trei decenii.

„Cu o frecvență săptămânală, aflu amuzat, de obicei de la prietenii mai conectați decât mine la știrile zilei, ce mișcări mai “pregătește Dan Voiculescu”. Cel mai recent exemplu: miercuri, 7 aprilie, “Național” își informează cititorii că “Dan Voiculescu îi face o curte asiduă Dianei Șoșoacă pentru a întări rândurile Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal)!”

Evident, știrea este FALSĂ!

Nu am avut niciodată contacte/convorbiri/intersectări, directe sau indirecte, cu persoana respectivă și nici nu intenționez să am! Din fericire, preocupările mele reale sunt concentrate în alte direcții. Foarte curând va fi publicat Tratatul Umanismului Pragmatic, lucrarea care sintetizează preocupările mele doctrinare din ultimii 30 de ani. Totodată, chiar în aceste zile, finalizez o altă carte – pe un subiect care, foarte probabil, va genera un interes semnificativ, atât în rândul publicului larg cât și între diverși “specialiști” – care sper să fie editată și publicată în a doua jumătate a anului în curs.

Iar în privința demersurilor Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal), observ că există o dezmințire oficială și fermă, din 10 martie, prin care conducerea acestei formațiuni exclude orice negociere cu parlamentarul menționat!

Așadar, posibilitatea ca informația din Național să fie doar o greșeală nevinovată este practic inexistentă. Fie că autorul a fost, la rândul său, dezinformat, fie că a acționat din interese obscure, pare evident că știrea respectivă este un fake news incontestabil”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.