Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ TOTALĂ Judecătorii AMÂNĂ din nou validarea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1: La Sectorul 2 s-a rezolvat

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Judecătoria Sectorului 1 a amânat, pentru joi, pronunţarea unei decizii privind validarea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1.

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 a luat în discuţie miercuri acest caz, însă a amânat pronunţarea pentru joi.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?

"Amână pronunţarea la data de 15.10.2020, ora 12,00, pentru când soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.396 alin.2 Cod de procedură civilă. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 14.10.2020", a hotărât instanţa.

Tot miercuri, Judecătoria Sectorului 2 l-a validat pe Radu Mihaiu în funcţia de primar al Sectorului 2, el fiind al cincilea primar de sector care primeşte o decizie favorabilă în instanţă.

Citește și: Ludovic Orban reacționează după recordul COVID-19: ‘Suntem într-un moment de cumpănă. Putem opri creșterea numărului de cazuri’

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 40,94% dintre opţiuni, respectiv un număr de 36.455 de voturi. Dan Tudorache, candidatul PSD, a întrunit 39,81%, reprezentând 35.451 voturi.

Dan Tudorache a contestat însă acest rezultat şi a depus o plângere penală la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, după ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intră în sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitaţi saci cu voturi.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.