Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ totală la Sectorul 1. Dr.Adina Alberts poate da peste cap toate calculele (Sondaj)

vot sondaj prezenta

Cunoscutul medic chirurg, Adina Alberts, poate fi surpriza în Sectorul 1. Ieșirile ei publice din ultima vreme pe diverse teme de actualitate pare că i-a captat pe mulți dintre locuitorii din Nordul Capitalei.

Un recent sondaj realizat de CURS în Sectorul 1 o indică pe dr.Adina Alberts ca beneficiind de o încredere ridicată în rândul populației din acest sector. Astfel 35% susțin că au o părere bună și foarte bună despre ea, iar faptul că 36% susțin că încă nu o cunosc, arată potențialul important de creștere. Trebuie menționat că până acum ea a acționat doar în zona civică și nu și-a anunțat,  în vreun fel, intenția de a intra în zona politică.

În context, actualul primar Dan Tudorache beneficiază de 38% încredere, dar cu o cotă de notorietate mult mai mare. Primarul este urmat de fosta vedetă a alegerilor locale din 2016, Clotilde Armand cu o cotă de favorabilitate de 36%, cu aceeași cotă înaltă de notorietate.

content-image

Când e vorba de intenția de vot, aici lucrurile sunt și mai interesante. Surpriza vine tot de la dr.Adina Alberts care, deși nu a fost trecută în lista de opțiuni, a fost indicată spontan de 3% dintre respondenți ca opțiune de vot la alegerile locale din septembrie.

Pe primul loc se află primarul Dan Tudorache cu 36%, posibilul candidat al PNL, Tănase Stamule, consilier pe probleme economice al premierului Ludovic Orban cu 29%, europarlamentarul Clotilde Armand cu 17% din partea USR-PLUS și Ioana Constantin, secretarul executiv al PMP, cu 6%.

content-image

Cercetarea a fost realizată în perioada 21 mai - 1 iunie pe un eșantion reprezentativ de 813 respondenti cu o marjă de eroare de 3,44% la un nivel de încredere de 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.