Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ Un jurnalist de la TVR, fost angajat în ministerul condus de Monica Iacob Ridzi, e propunerea ALDE pentru CNA

congres ALDE

Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, l-a propus pe jurnalistul TVR Claudiu Lucaci pentru postul de membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), informează g4media.ro.

Lucaci a fost din ianuarie 2001 până în mai 2003 purtător de cuvânt al Guvernului condus de fostul lider PSD Adrian Năstase, condamnat în 2012 la închisoare pentru fapte de corupție.

Citește și: Un lunetist catalan intenţiona să-l ucidă pe premierul spaniol Pedro Sanchez: Poliția i-a găsit un arsenal întreg în locuință

Din iunie 2003 și până în martie 2005 Lucaci a fost trimis de același Năstase în postul de Consul general al României la Los Angeles, în Statele Unite.

După revenirea din posturile guvernamentale, Claudiu Lucaci s-a întors la TVR, unde a fost producător, moderator emisiuni de ştiri şi Coordonator editorial al Summit-ului NATO din Bucureşti, în parteneriat cu Guvernul României şi Ministerul Afacerilor Externe.

Citește și:  Mihai Goțiu ANUNȚĂ PROBELE care îl dau de gol pe Tăriceanu: Minte sau are amnezie

În 2009 Lucaci părăsește din nou televiziunea publică pentru un post în Guvern: din martie și până iulie a fost director de comunicare al ministrului Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, și ea condamnată ulterior la închisoare pentru fapte de corupție.

În 2012, după preluarea puterii de către USL, Claudiu Lucaci a fost instalat director de știri la TVR de către noul președinte al televiziunii publice, Claudiu Săftoiu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.