Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ: Unde a 'dispărut' Traian Băsescu în plin scandal al revocării şefei DNA (surse)

basescu kovesi

Fostul preşedinte Traian Băsescu a surprins în ultima perioadă printr-o tăcere totală pe cel mai important subiect al începutului de an: cererea de revocare a şefei DNA. Dacă anul trecut Băsescu afirma despre Kovesi că ar trebui arestată, demersul ministrului Tudorel Toader l-a lăsat pe fostul şef de stat fără reacţie.

STIRIPESURSE.RO a aflat, din surse medicale, că Traian Băsescu a fost plecat din ţară timp de două săptămâni. Fostul preşedinte s-a aflat la Paris, unde a fost supus unor investigaţii medicale complete. Sursele menţionate au mai precizat că investigaţiile nu au fost determinate de vreo afecţiune medicală, ci a fost vorba despre un control periodic detaliat.

În timpul mandatului de preşedinte, Traian Băsescu era supus anual unor controale medicale detaliate, la Spitalul Militar. De fiecare dată, analizeze fostului preşedinte arătau că aceste sănătos şi apt pentru exercitarea funcţiei.

Traian Băsescu s-a întors în ţară, după vizita la Paris, fiind prezent zilele trecute la Parlament. În ultima perioadă, fostul preşedinte s-a aflat mai mult în Republica Moldova, unde are întâlniri cu simpatizanţii şi susţinătorii unirii cu România.

Vezi și: Medicii atrag atenția în Postul Paștelui: Riscurile produselor care înlocuiesc carnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.