Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ uriașă: Un 'greu' din lotul Voiculescu va fi eliberat din pușcărie

dan voiculescu

Un greu condamnat în Dosarul ICA este foarte aproape de a fi eliberat condiţionat. Lucrările ştiinţifice scrise de Gheorghe Mencinicopschi i-ar putea aduce acestuia libertatea. Acesta este primul VIP din Dosarul „Privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare-Dan Voiculescu” care ar putea fi liberat condiţionat. Medicul a fost condamnat, în august 2014, la 8 ani de închisoare, şi a executat un sfert din condamnare.

Citeşte şi: HAOS în Turcia: După Hakan Sukur, Erdogan cere arestarea a încă 3 fotbaliști celebri de la Galata

Mencinicopshi a beneficiat şi de ajutorul celor de la Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava care a stabilit că cele şapte cărţi scrise de acesta în detenţie sunt lucrări ştiinţifice, pentru asta fiind recompensat cu 210 zile. Nutriţionistul a mai câştigat alte 30 de zile după ce a participat la diverse programe şi activităţi în penitenciarele Rahova şi Jilava. Soarta acestuia va fi decisă la Judecătoria Sectorului 4, care pe 6 septembrie 2016 vor analiza cererea de eliberare înainte de termen a lui Mencinicopschi, anunţă adevarul.ro.

Citeşte şi: Dezvăluiri incendiare despre ministrul Sănătăţii: Acuzaţii grave la adresa lui Vlad Voiculescu

Dan Voiculescu ar putea fi următorul eliberat condiţionat. Mogulul a scris 10 cărţi, care vor fi transfomate în 300 de zile câştig, dar are şi peste 60 de ani, ceea ce înseamnă că execută doar o treime din pedeapsă. Voiculescu a adunat şi mai multe zile de muncă. A fost pontat dublu, pentru că a muncit şi pentru că a scris, dar cazul este sub ancheta DNA. Voiculescu ar fi beneficiat de regim preferenţial la Penitenciarul Rahova, mai spune sursa citată.

CIteşte şi: Simona Halep e cot la cot cu un senator: Topul în care excelează

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.