Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Conducerea spitalului Witting din Capitală este vizată de anchetă: s-ar fi înfruptat în plină pandemie

Spitalul Clinic de Urgență `Bagdasar-Arseni`
Spitalul Clinic de Urgență `Bagdasar-Arseni` arsi

Șefi ai spitalului CF Witting din Capitală s-ar afla sub lupa procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, care fac, vineri, o ridicare de documente de la instituția publică dar și o percheziție la o persoană juridică, informează surse judiciare pentru STIRIPESURSE.

Potrivit acestora după procedurile de vineri nu vor avea loc audieri sau alte acte procedurale în dosarul în care ar fi vizată conducerea spitalului Witting.

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

Potrivit acelorași surse se pare că cei aflați la conducerea unității spitalicești nu ar fi respectat întocmai procedurile ce țin de produsele necesare combaterii pandemiei cu coronavirus.

”În cursul zilei de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital)”, a anunţat Poliţia Capitalei într-o informare.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Percheziţiile domiciliare se desfășoară într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.