Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Alexandru Sassu ar fi PĂRĂSIT echipa televiziunii publice

televiziunea-romana-tvr

Alexandru Sassu, numărul 2 în TVR ar fi părăsit instituția. Conform unor informații pe surse, Alexandru Sassu, producăror general (aflat momentan in concediu) părăsește instituția după ce contractul acestuia cu TVR nu ar mai fost prelungit de directorul general Doina Gradea.

Alte surse susțin că în fapt Alexandru Sassu este în continuare angajat al TVR pe aceeași funcție, dar că se află în concediu medical de o perioadă mai mare de timp și ca atare pe o perioada determinată el a fost înlocuit cu o altă persoană.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea

Sassu este responsabil de mai multe plecări ale unor vedete din TVR. De numele său se leagă și recentul scandal legat de emisiunea Viața Satului, în cadrul căreia a fost promovat liderul PSD Liviu Dragnea.

Pe vremea când a fost șeful TVR, Sassu a intrat în conflict cu șefa de atunci a Știrilor, Rodica Culcer. Sassu a fost acuzat de ingerințe editoriale. Dar principala sa "moștenire" a fost contractul de circa 35 de milioane de euro pe care TVR l-a semnat pentru achiziția drepturilor de difuzare a Champions League pentru câțiva ani, achiziție ce a contribuit la îndatorarea masivă a Televiziunii publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.