Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Șapte negociatori din Poliția Capitalei nu l-au putut salva pe studentul sinucigaș

Antena3
baiat camin acoperis

Scenele dramatice petrecute, vineri, în sectorul 3 al Capitalei, acolo unde un student s-a aruncat în gol de pe căminul de la Drept, vin să confirme faptul că, în astfel de situații, totul e la mâna hazardului.

Cei mai buni specialiști în arta negocierii, de la Poliția Capitalei, șapte la număr, potrivit surselor noastre, au încercat aproape 3 ore să-l facă pe tânăr să renunțe la gestul sinucigaș. Numai că ceea ce au învățat din cărți și din seminariile făcute cu negociatori FBI nu s-a potrivit cu ceea ce au întâlnit pe teren.

Cazul din București poate fi pus alături de cele de la Onești, acolo unde doar un negociator a gestionat o situație mult mai dramatică și care s-a sfârșit cu moartea celor doi muncitori care lucrau în apartament și au fost luați ostatici de Gheorghe Moroșan.

În București, chiar dacă se presupune că aici sunt cei mai buni polițiști, iar dotările structurilor MAI sunt la un nivel ridicat, experiența polițiștilor nu a putut fi colacul de salvare pentru studentul de 23 de ani, care s-a prăpădit la câteva zeci de minute după saltul mortal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.