Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse B1 TV: MRU a plecat de la șefia SIE pentru a se alătura partidului lui Nicușor Dan

MRU

Mihai Răzvan Ungureanu a surprins pe toată lumea cu demisia de la șefia SIE! Mihai Răzvan Ungureanu a plecat de la șefia Serviciului de Informații Externe pentru a se alătura Uniunii Salvați România, partid condus de Nicuşor Dan, susțin mai multe surse citate de B1 TV.

Ungureanu l-a anunțat luni pe Klaus Iohannis că demisionează de la șefia Serviciului, lucru care a și fost acceptat de președinte. Invocate au fost anumite probleme de sănătate. Interimar la conducerea SIE va fi generalul Silviu Predoiu, până când Iohannis va desemna un nou director.

Totuși, speculațiile au apărut imediat. Luni, de exemplu, s-a speculat că MRU va intra în PNL.  Vasile Blaga a precizat lcă MRU „nu va candida pe nicio listă a PNL la alegerile parlamentare”. De asemenea, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a respins ideea revenirii lui Mihai Răzvan Ungureanu în PNL pentru a candida pe listele acestui partid la parlamentare şi a adăugat că, atât timp cât este şefă la PNL, nu o să susţină intrarea în politică, la nivel înalt, a unui şef de serviciu secret.

Marți, a început să se vehiculeze ideea că M.R.U vrea să se alăture formațiunii USR condusă de Nicușor Dan, care în această perioadă strânge semnături pentru a participa pentru prima dată la alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.