Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Baron PSD, audiat în mare secret la DNA/ UPDATE

Pe scena politică am avut parte de o retragere cel puțin curioasă și considerată de unii ca fiind intempestivă. Liderul PSD Brașov, Constantin Niță, și-a anunțat retragerea definitivă din viața politică.

Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că această retragere n-ar fi fost chiar una benevolă. Niță era unul dintre oamenii cu un cuvânt greu de spus în PSD și, la un moment dat, era chiar în cărți pentru a prelua șefia Consiliului Național al PSD.

Sursele noastre susțin că Niță ar fi fost audiat în mare secret la DNA, într-o zi de vineri. Acesta ar fi petrecut mai multe ore în fața procurorilor și ar fi fost audiat ca martor, tocmai de aceea a obținut clemență din partea procurorilor și audierea a fost făcută la secret.

Coincidență sau nu, a doua zi după audiere, PSD Brașov transmite un comunicat de presă în care anunță că Niță din viața politică.

”Constantin Niţă îşi va încheia mandatul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Braşov începând cu data de 4 aprilie 2016. În acelaşi timp, va renunţa şi la celelalte funcţii deţinute în Partidul Social Democrat, la nivel central. Constantin Niţă a declarat că nu va mai candida nici ca deputat în Parlamentul României la alegerile din toamna acestui an. Anunţul privind retragerea a fost făcut în cadrul unei şedinţe interne a partidului”, se arată într-un comunicat al PSD Braşov.

La fel de ciudată a fost și înlăturarea lui Constantin Niță din cursa pentru șefia Consiliului Național al PSD. În dimineața de dinaintea Consiliului, Niță a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, iar la amiază liderul PSD șoca întreg partidul prin propunerea lui Mihai Fifor.

Stupoarea a fost generală în rândul PSD-iștilor, care știau că vor trebui să-l valideze pe Niță. Ba mai mult, chiar Mihai Fifor declara că nu știa că va fi nominalizat pentru șefia Consiliului Național.

UPDATE: Într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO, Constanțin Niță a negat aceste informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.