Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Bombă cu ceas în interiorul PNL

trilulilu.ro
pumn lovitura

PNL stă pe un butoi cu pulbere și există pericolul ca în perioada imediat următoare nemulțumirile să izbucnească public, după ce acestea au fost exprimate în interiorul partidului.

Cea mai mare problemă este la București, acolo unde candidații se văd încurcați foarte rău de Marian Munteanu. Miercuri este evenimentul de depunere a semnăturilor candidaților PNL la Biroul Electoral Municipal, dar candidații la primăriile de sector își doresc să dea un semnal de delimintare clară de Marian Munteanu și solicită conducerii PNL să fie organizate în zile diferite.

Citește și: SURPRIZĂ neplăcută pentru Dacian Cioloș la Cotroceni: Ce l-a anunțat Klaus Iohannis

Conducerea PNL București se va reuni în această seară și va lua o decizie în privința solicitărilor ridicate de candidații la sectoare, iar dacă se va decide că merg separat, explicația oficială va fi că nu s-au strâns încă numărul necesar de semnături pentru Marian Munteanu.

De asemenea, candidații PNL la sectoarele Capitalei au probleme cu electoratul, din cauza lui Marian Munteanu. Aceștia au fost apostrofați de oameni pe stradă, în weekendul care a trecut. Mai mult, oamenii i-au întrebat cum de a ajuns Munteanu susținut de PNL, iar candidații la sectoare s-au trezit puși cu spatele la zid, pentru că explicațiile de la partid n-au mai ținut la fel de bine în fața alegătorilor.

O primă măsură gândită de echipa de campanie ar fi ca Marian Munteanu să nu apară pe afișe alături de candidații PNL la sectoare. Această măsură a fost ”sugerată” chiar de către candidați, care ar evita să-și asocieze și mai mult imaginea cu Marian Munteanu.

Citește și: Marian Munteanu a comis-o iar: Cu ce a fost prins la B1 TV

La nivelul conducerii, între liderul organizației PNL București, Cătălin Predoiu și coordonatorul campaniei electorale, Teodor Atanasiu, există o ”diferență de viziune”, ceea ce încinge și mai mult spiritele.

Probleme sunt și în teritoriu, pentru că și aici candidații au fost luați la rost în privința lui Marian Munteanu. Chiar dacă din țară nu votează la București, simpatizanții PNL se tem de o ascensiune a lui Marian Munteanu în partid.

Toate aceste nemulțumiri ajung direct la liderii PNL, care vor trebui să ia decizii extrem de rapid. Sursele noastre susțin că problema în acest moment se pune dacă va fi mai mare eșecul printr-o nouă schimbare de candidat sau printr-o candidatură a lui Marian Munteanu, contestată puternic atât de electorat, cât și de o serie de lideri ai partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.