Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Ce l-a întors pe Dragnea împotriva lui Ponta

PSD

Fostul lider PSD Victor Ponta și actualul președinte al partidului, Liviu Dragnea, se află într-o relație tensionată, cei doi rupând aproape total orice fel de comunicare după demisia lui Ponta din funcția de premier, spun surse din partid.

Ruptura majoră dintre cei doi a împărțit și partidul. În timp ce unii îl condamnă pe Victor Ponta pentru demisie, alții îl pun la zid pe Liviu Dragnea pentru atitudinea sa vizavi de fostul premier.

Surse din partid spun că modul în care a luat Victor Ponta decizia demisiei l-a enervat pe Liviu Dragnea. “Liviu s-a supărat că în loc să vorbească cu el, Victor a vorbit cu Oprea si a luat decizia cu Oprea. Victor nu s-a consultat cu nimeni in partid, poate daca venea in CEX il asiguram de sprijinul nostru, cautam solutii, gaseam o varianta sa ramana premier. Nu trebuia sa-si dea demisia asa, nimeni din partid nu a știut. Nu poți să pierzi așa guvernarea, e o greșeală. Nu trebuia să plece și mai ales nu trebuia să plece în felul în care a plecat”, spun surse PSD.

“Dragnea și Ponta nu-și mai vorbesc. Au rămas răni adânci. E o relație foarte tensionată acum între ei dar sper sa se impace, sa-si aduca aminte ca au fost atatia ani umar la umar. Nimeni nu e fericit cu situatia asta”, spun social-democratii.

Susținătorii lui Ponta spun ca fostul premier are toate motivele sa fie și el deranjat de Liviu Dragnea.

"Dragnea ar vrea să-l țină pe Victor ca o vază decorativă în partid, cu titlu de onoare, fost premier, fost presedinte si atat, sa nu-l intrebe nimeni nimic. Nu poti sa arunci pe geam o experienta de patru ani de zile, ca nu le stii tu pe toate", spun surse din PSD.

Tensiunile dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea au răbufnit public la începutul săptămânii, atunci când în timp ce Dragnea prezenta bilantul guvernarii PSD, Ponta era la o cafea in biroul lui Calin Popescu Tariceanu. Ponta a reclamat faptul ca n-a fost chemat la bilantul guvernarii sale, in timp ce Dragnea a spus ca la partid nu se dau invitatii ca la nunta.

Vezi și. Carmen Iohannis poate fi cercetată pentru spălare de bani (presa)

Vezi și: Iată ce averi au tehnocrații din noul Guvern :) Și asta nu e tot

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.