Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ce s-a întâmplat în sediile DNA, timp de aproape 3 ore, e o PREMIERĂ ISTORICĂ

sigla dna

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a discutat, marţi, solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, iar rezultatul a fost un aviz negativ.

Ședința a început la ora 14:00 cu un discurs al ministrului Tudorel Toader, urmat de o luare de cuvânt a procurorului general, Augustin Lazăr, și diverse întrebări ale celor prezenți. De la ora 15:10 a început discursul șefei DNA, care și-a prezentat propria opinie față de cele 20 de puncte de vedere din raportul de revocare. Laura Codruţa Kovesi a afirmat că motivele invocate de ministru în cererea de revocare sunt "nereale, nedovedite în niciun fel, netemeinice şi unele dintre ele sunt simple susţineri care nu se confirmă cu nimic din realitate".

Însă, ceea ce ne-au informat anumite surse judiciare pare să depășească imaginația. De la ora 14:00, în toate sediile DNA din țară, dar și în București, niciun procuror nu a mai lucrat la dosare sau să mai audieze martori. Toți s-au uitat la televizor, iar când Kovesi și-a expus raportul, au fost și urale.

Citește și: Un COLOS mondial intră în acționariatul Digi! Anunțul a fost făcut AZI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.