Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ce decizii iau liderii PNL, după 15 mai: Se redeschid magazinele mici care au deschidere stradală, vor fi permise pescuitul şi vânătoarea

stiripesurse.ro
stare de urgenta

Liderii PNL s-au întâlnit, marți seară, într-o videoconferinţă, pentru a discuta cu cei din teritoriu despre măsurile de relaxare după data de 15 mai. Surse politice au spus, pentru MEDIAFAX, că premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor din ţară că intenționează să redeschidă magazinele mici.

Marți seară a avut loc Biroul Politic Național al PNL care s-a desfăşurat în sistem videoconferință. Potrivit unor sursei politice, Orban le-a spus liderilor din teritoriu că după 15 mai intenţionează să deschidă magazinele mici care au deschidere stradală. De asemenea, s-a discutat şi despre pescuit, vânătoare, dar şi despre redeshiderea cimitirelor.

Citește și: Reacția magistraților după decizia CEDO în cazul Kövesi: ‘Este inadmisibil. Toți factorii responsabili să-și asume consecințele’

Au fost multe întrebări din teritoriu şi cu privire la redeschiderea cimitirelor. Aceleaşi surse au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a spus că se poate merge la cimitir pentru îngrijirea unui mormânt şi că acele restricţii au fost doar de Paşti. Oamenii se pot duce pe baza unei declaraţii la cimitir.

De asemenea s-a discutat şi despre pescuit şi vânătoare. După 15 mai nu vor mai exista restricţii, potrivit surselor politice.

Liberalii din teritoriu au intrebat şi dacă oamenii pot pleca la mare sau la munte după data de 15 mai. În acest sens, se pare că Executivul nu a luat nicio hotărâre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.