Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ce urmăresc, de fapt, opozanții lui Orban din PNL: începe NEBUNIA în partid

PNL

Un atac coordonat la adresa conducerii PNL și a lui Ludovic Orban a fost lansat de mai mulți lideri ai partidului, imediat după închiderea urnelor de vot pentru referendumul pentru familie.

Citește și: BEC a anunțat participarea la vot pentru ora 16.00: prezența la referendum este de 15,21%

"Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge", acesta este mesajul distribuit de mai mulți lideri ai PNL.

Surse din grupul opozanților lui Orban ne-au explicat că nu doresc demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte ci o discuție, la nivelul conducerii PNL, în ceea ce privește poziționarea politică a partidului.

Grupul nemulțumiților consideră că PNL s-a poziționat greșit față de referendumul pentru familie și doresc ca deciziile pe viitor să nu mai fie luate într-un grup restrâns de Ludovic Orban și apropiații săi. Ei doresc ca deciziile majore, de poziționare politică, să fie luate de mai mulți oameni și nu doar de ”grupul conservatorilor”.

În acest moment sunt mai multe variante, acest grup nefiind încă bine articulat. Aceștia vor cere o discuție în Biroul Executiv al PNL, iar dacă acolo nu se va adopta un nou set de principii, apoi vor solicita convocarea Consiliului Național, ocazie cu care se va cere adoptarea unui document prin care PNL să iasă din zona conservatoare.

Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista, Cezar Preda, Ovidiu Raețchi sau Cătălin Predoiu au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină și propune o politică retrogradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.