Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cine ar putea prelua șefia temporar la Armata Română, după decizia CAB

Inquam Photos / George Calin
armata romana

Magistrații Curții de Apel București au dispus suspendarea executării decretului semnat de Klaus Iohannis de prelungire a mandatului de şef al Statului Major al Apărării, până la pronunțarea instanței de fond, decizia nefiind definitivă. Potrivit unor surse din MApNcitate de Mediafax, Laurian Anastasof ar prelua funcția temporar.

Gabriel Leș a declarat, după decizia magistraților de suspendare a decretului de prelungire a mandatului lui Nicolae Ciucă de şef al Statului Major al Apărării, că în urma unor analize MApN va veni cu soluții în acest sens.

Codrin Ștefănescu anunță un nou CEx al PSD: 'Vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români prin vocea lui Dragnea'

„Cred că nu este contextul bun să vorbim despre o astfel de situaţie. Este o chestiune care ţine, până la urmă, de Ministerul Apărării Naţionale, este chestiune strict administrativă. Am aflat acum de această decizie. O să vedem soluţiile pe care o să le avem de acum înainte”, a declarat ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Potrivit unor surse din Ministerul Apărării, procedura prevede ca funcția de șef al Statului Major al Apărării să fie preluată temporar de generalul-maior Laurian Anastasof.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.