Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Conducerea PSD a invalidat lista la parlamentare în Vrancea, unde Marian Oprișan e locul 1 la Senat

PSD

Consiliul Politic Naţional al PSD (fostul CEx) a decis, miercuri, să invalideze lista candidaților PSD Vrancea la alegerile parlamenare, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Organizaţia PSD Vrancea şi-a desemnat, marţi, candidaţii la alegerile din 6 decembrie pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în urma unei şedinţe convocate de aproximativ 90 de membri ai Consiliului Politic Judeţean, care a fost condusă de vicepreşedintele organizaţiei, Nicuşor Halici.

La Senat, lista este deschisă de Marian Oprişan, care, potrivit comunicatului de presă al PSD Vrancea, a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Judeţean, următorii pe listă fiind Dumitrescu Cristian Sorin, Mihai Nedelcu şi Cristina Nedelcu.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc pe listă a fost desemnat de către Consiliului Politic Judeţean Nicuşor Halici, urmat de Elena Stoica, Laurenţiu Daniel Marin, Vasile Carnariu Vasile, George Claudiu Nica, Doru Geany Bălan şi Aurel Şelaru.

După ce președinte interimar al PSD Vrancea a fost numit, de la centru, deputatul Angel Tîlvăr, organizația județeană s-a reunit și l-a revocat pe Tîlvăr din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Angel Tâlvăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.