Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Confruntare aprinsă în Biroul Permanent al Camerei Deputaților

presiune tensiuni scandal pericol

Ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților a fost marcată, luni, de tensiuni între reprezentanții partidelor pe tema legislației electorale, au relatat surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderii PSD au spus că nu se mai poate introduce pe ordinea de zi a plenului, pentru vot final, cel puțin pentru moment, un proiect privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum vrea opoziția. Argumentul PSD a fost că acum competența de a trimite plenului unui raport este la comisia specială pentru legile electorale, care a primit termen de 3 luni.

PNL și USR au susținut că se poate introduce pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, pentru vot final, un proiect de schimbare a legii electorale, dacă termenul pentru raport a fost depășit, însă propunerea nu a fost acceptată.

„A fost scandal în ședință. PNL și USR au fost foarte nemulțumiți. S-a spus că e un abuz ce se întâmplă. Ciolacu e acoperit de Regulament, a spus că s-a votat în Birourile Reunite și acum competența este a comisiei speciale pentru legile electorale. Pro România a ridicat problema alegerii șefilor de CJ, că trebuie să meargă la pachet cu două tururi”, au relatat surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.