Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Crapă nervii în PNL, din cauza lui Dacian Cioloș

mediafax
ciolos

În PNL apele devin tot mai agitate pe măsură ce partidul intră în linie dreaptă cu alegerile interne, care se vor finaliza cu Congresul de unificare al partidului, din vara acestui an.

În cadrul ședinței Comisiei de unificare a PNL spiritele s-au încins din cauza lui Dacian Cioloș. Liberalii discutau despre faptul că în conformitate cu algoritmul parlamentar ar avea dreptul să numească un vicepreședinte la ICR, asta după ce postul a rămas vacant.

Surse din PNL ne-au explicat că fostul ministru al Transporturilor în guvernarea PDL, Lucian Bode, a venit cu propunerea ca Dacian Cioloș să fie susținut de PNL pentru funcția de vicepreședinte la ICR.

Din acel moment, discuția a luat o altă turnură, iar liderii PNL au început să discute pe un ton apăsat. Primii care au sărit la gâtul lui Dacian Cioloș sunt vechii liberali, care nici nu vor să audă de sprijin politic pentru fostul premier.

În ultimele zile s-a vehiculat varianta în care Dacian Cioloș s-ar putea înscrie în PNL, pentru a candida la Congres la funcția de președinte al PNL. Inclusiv fostul premier a admis că este tentat să încerce o carieră politică și ia în calcul înscrierea într-un partid politic existent sau formarea unui partid nou.

Vechii liberali nici nu vor să audă pe Dacian Cioloș, pe care îl învinovățesc pentru rezultatul foarte slab obținut de partid în alegerile parlamentare. Ei îl acuză pe Cioloș de lipsă de implicare și de interes față de campania electorală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.