Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cum a fost 'ușurat' Victor Ponta de 140 de milioane de euro

ponta_pupitru_guvern

Scandalul legat de demisia conducerii ANRP are ramificații mult mai adânci decât s-a văzut la prima vedere. În anul 2014, Guvernul condus de Victor Ponta a fost executat de 140 de milioane de euro pentru neplata despăgubirilor privind proprietățile naționalizate.

"Au fost 140 de milioane de euro, in anul 2014, executati din conturile Guvernului, prin sentinte definitive ", au declarat, pentru HotNews, surse din Executiv. 

"Avem o procedura noua si se plateste in transe. Banii pentru astea sunt prevazuti in bugetul acestui an. Anul trecut s-au platit 130-140 de milioane de euro, potrvit primei transe ", a explicat, pentru HotNews, George Baesu, confirmand cifrele, insa nu si procedura executarii conturilor.

Președintele demisionar al ANRP, George Baesu, isi doreste sa renunte la functie pentru ca foarte multi petenți au acționat în judecatăr direct conducerea ANRP, iar despăgubirile trebuie plătite în nume personal, asta în condițiile în care Guvernul este cel care nu a alocat fondurile pentru plata titlurilor de despăgubire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.