Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE- Cum evită Ponta și Antonescu războiul în USL: ”marea pace” de la europarlamentare

ponta antonescu

Surse din USL ne-au explicat că în conceperea listelor pentru alegerile europarlamentare, liderii PSD și PNL țin cont și de un aspect mai puțin obișnuit: se caută candidați care să nu fie dușmani politici, încercându-se evitarea atacurilor frontale în timpul campaniei. Chiar dacă alegerile europarlamentare sunt alegeri pe liste, fiecare candidat va trage tare în județul din care provine. Liderii USL au încercat să pună în același județ candidați care să aibă potențial exploziv, conștienți fiind că orice scandal la nivel local va avea reverberații și la nivel central.

Sursele noastre au explicat că evitarea unui război deschis la europarlamentare este aproape imposibil. ”Degeaba pui candidați care nu se vor ataca între ei, pentru că la nivel de organizații sunt multe polițe de plătit și acum e momentul, când sunt contracandidați. Ei vor pace și liniște, dar va fi război pe toate liniile”, ne-au explicat surse din USL.

Pe scena politică circulă și o glumă, despre alegerile europarlamentare. Primii trei bărbați ai politiciii din România se vor bate pentru trei femei. Traian Băsescu pentru Elena Băsescu, Crin Antonescu pentru Adina Vălean și Victor Ponta pentru Daciana Sârbu.

La PSD și PNL nu s-au finalizat listele pentru europarlamentare. Social-democrații vor vota echipa pentru europarlamentare la Consiliul Executiv, în timp ce liberalii vor face anunțul la Delegația Permanentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.