Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Cum încearcă echipa lui Cîțu să-l anihileze pe Orban

sah

Comisia de organizare a Congresului PNL (COCON) a decis să oblige filialele județene să se pronunțe prin vot pe moțiunile pentru șefia partidului doar după prezentarea ambelor moțiuni ale candidaților. Surse liberale spun că decizia a fost impusă de oamenii lui Florin Cîțu pentru a-i pune bețe în roate lui Ludovic Orban.

Potrivit surselor citate, echipa Cîțu vrea să strice turneul electoral început de Orban prin partid. Premierul și-a programat vizite în filiale mai spre finalul perioadei electorale interne și susținătorii lui Cîțu nu vor să-i dea lui Orban șansa să-și promoveze nestingherit candidatura. Astfel, se interzice practic filialelor județene să voteze fără Cîțu de față. Hotărârea impusă vine după ce filialele județene PNL din Bistrița-Năsăud și Bihor i-au dat deja undă verde la candidatură lui Orban, liderul PNL a mers în cele două județ și a vorbit cu echipele de conducere în absența lui Cîțu.

Decizia luată de Comisia de organizare a Congresului PNL prevede că filialele judetene „au obligatia de a organiza dezbateri asupra proiectelor de motiune la cererea liderilor motiunilor”, adică la cererea lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban, cei doi candidați la Congresul din 25 septembrie.

De asemenea, structura județeană PNL „se pronunta, prin vot secret, cu cel putin 7 zile inainte de data Congresului, dupa dezbaterea tuturor motiunilor, pentru sustinerea uneia sau mai multor motiuni”.

Decizia poate fi consultată aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.