Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dăncilă, sfătuită să scape rapid de Iohannis din ședințele de Guvern

cotidianul.ro
dancila

Premierului Viorica Dăncilă i s-a recomandat să organizeze în mai multe părți ședințele de Guvern la care va participa președintele Klaus Iohannis, au spus surse din conducerea coaliției de guvernare pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, Dăncilă a primit  sfaturi de la liderii PSD - ALDE cu privire la desfășurarea ședințelor de Guvern la care va participa șeful statului.

Prim-ministrului i s-a recomandat, în acest sens, să organizeze ședințele de Guvern în mai multe părți. Astfel, o variantă propusă a fost ca Guvernul să țină o primă parte a ședinței în prezența șefului, având pe ordinea de zi toate actele normative care au legătură cu „politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice”.

În continuare, recomandarea făcută lui Dăncilă a fost ca după această primă parte să îi comunice șefului statului că s-a terminat prima parte a ședinței de Guvern și că, în continuare, prezența sa în reuniunea Executivului nu mai este oportună.

Guvernul se va reuni, joi după-amiază, într-o ședință de Guvern la Palatul Victoria, șeful statului fiind așteptat să participe la reuniune.

Citește și: 'Bomba' din arhiva CCR: Klaus Iohannis nu poate opri amnistia în Guvern dar e liber să meargă la orice ședință

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.