Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: De ce au descins procurorii DNA la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei

Sigla DNA

Procurorii Secției I din DNA au ridicat joi documente și computere de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată chiar de Poliţia Capitalei.

Sursele judiciare precizează că procurorii anticorupţie instrumentează un dosar in rem deocamdată (cu privire la fapte), în care sunt vizate posibile infracţiuni de distrugere de probe şi de încasare ilegală a unor sume. Există suspiciuni că în ultimii trei ani s-ar fi încasat ilegat un milion de lei sub forma unui spor de 50% pentru cercetare la faţa locului, contaminare biologică și/sau cadavre, exhumare.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a negat miercuri că se pregătește desființarea Serviciului Omoruri, după ce presa a difuzat informații în acest sens. IGPR recunoaşte că există totuș un proces de reorganizare.

Șeful demisionar al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, a plătit polițe înainte de a părăsi funcția. Pe 1 septembrie acesta l-a mutat pe cunoscutul comisar Radu Gavriș, fost șef la „Omoruri” în Poliția Capitalei, la IPJ Harghita pentru șase luni.

Potrivit unor surse, Liviu Vasilescu îl suspectează pe Radu Gavriș că s-ar afla în spatele scurgerii de informații în presă cu privire la întâlnirea șefului poliției cu interlopii din clanul Duduianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.