Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Decizie RADICALĂ a liderilor PSD, în război cu DNA: se merge la Curtea Constituțională

Ultima Ora breaking news

Liderii PSD s-au reunit în Biroul Permanent al partidului, pentru a decide care va fi calea de acțiune în războiul cu procurorii DNA.

Potrivit surselor din interiorul ședinței PSD, liderii coaliției iau în calcul să meargă la Curtea Constituțională, motivând că există în acest moment un conflict între procurori și Guvern.

În ședința PSD s-a spus de mai multe ori că adevăratele ținte sunt Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Sevil Shhadeh și Rovana Plumb fiind doar victime colaterale.

Sursele noastre susțin că extrem de elocvent a fost Călin Popescu Tăriceanu. ”Se dorește destabilizarea guvernării, slăbirea Guvernului”

Liderii PSD susțin că nu este treaba DNA să verifice Hotărâri ale Guvernului și tocmai pe acest lucru se va întemeia atacul la Curtea Constituțională.

De asemenea, susțin sursele noastre, liderii coaliției vor da public un mesaj de susținere totală pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Ei vor explica că cei doi miniștri au avut aviz de la Ministerul Justiției pentru deciziile luate în Guvern și tocmai din acest motiv nu sunt vinovate cu absolut nimic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.