Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE | Detalii exclusive: Cine l-a filmat pe Daniel Horodniceanu și cum au ajuns imaginile în spațiul public

Radu Pop
YouTube
Daniel Horodniceanu

SURSE | Detalii exclusive: Cine l-a filmat pe Daniel Horodniceanu și cum au ajuns imaginile în spațiul public

Ies la iveală noi amănunte în cazul fostului procuror-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, oprit de polițiștii din Iași pentru un control de rutină.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, agenții de la Secția Poliție Rurală nr. 1 nu s-ar fi întâlnit prima oară cu astfel de șoferi care, la vederea uniformelor, ar fi început să facă scandal. Mai ales, spun surse judiciare, cei care se află la volanul unor mașini scumpe.

Astfel, de o bună perioadă de timp, polițiștii au decis să se protejeze și să înregistreze cu telefoanele mobile personale discuțiile pe care le au cu șoferii. Așa s-a întâmplat și în noaptea în care agenții au dat peste daniel Horodniceanu.

Unul dintre agenți a deschis camera video și a pus telefonul în buzunarul de la piept, astfel încât să poată surprinde cât mai multe imagini, iar sunetul să fie de o bună calitate.

Agenții, cercetați de ofițerii de la Control Intern

După ce fostul procuror șef al DIICOT s-a arătat iritat de faptul că a fost "tras pe dreapta" și după discuțiile în contradictoriu cu agenții, imaginile au fost postate pe grupul intern de whatsapp al poliției rurale, iar de acolo înregistrarea a fost distribuită pe mai multe grupuri, pe parcursul zilei de sâmbătă, și a ajuns la conducerea unui sindicat al polițiștilor. Ulterior, imaghinile au ajuns în mass-media.

După aparția imaginilor cu Daniel Horodniceanu și polițiștii, agenții care l-au oprit pe fostul șef al DIICOT au fost chemați de superiori să dea explicații. Acest lucru în contextul în care șefii IPJ nu au raportat în nici un moment la IGPR incidentul.

În fața ofițerilor de la Control Intern, agenții au recunoscut că au înregistrat cu telefonul propriu imaginile pentru protecția lor personală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.