Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE DNA folosește, AUTORIZAT, un mare milionar ca să culeagă informații: Vezi cine e

dna

Procurorii DNA au lucrat cu trei informatori în dosarul lui Răzvan Murgeanu, unul dintre aceştia fiind omul de afaceri Nelu Iordache, autorizat să culeagă informaţii pentru anchetatori din ianuarie şi până în martie, spun surse judiciare care invocă documentele anchetatorilor.

Procurorii DNA ar fi cooptat trei martori pe care i-au transformat în informatori în cazul anchetării lui Răzvan Murgeanu. Având în vedere că probele, localizarea şi identificarea persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor ce fac obiectul cauzei nu pot fi obţinute în alt mod, s-a decis folosirea colaboratorului cu identitate reală Bogdan Marian Adimi pentru 60 de zile, cu începere de la data de 19 ianuarie şi până la data de 18 martie, inclusiv. Un alt colaborator cooptat de DNA pentru documentarea acestui caz de corupţie a fost Sorin Lungu, directorul societăţii ACM 4, a omului de afaceri Florian Walter. În cazul acestuia anchetatorii au emis document de autorizare specific din 27 ianuarie până la 26 martie, pentru 60 de zile.

Vezi şi: Nora lui Măgureanu face noi dezvăluiri: Ce a anunțat în această seară

În 21 ianuarie, procurorii DNA ar fi dispus folosirea colaboratorului cu identitate reală Nelu Iordache pentru 60 de zile, până în 20 martie. Murgeanu este acuzat că a primit pentru el 15.000 de euro de la o asociere de firme care avea un contract de reabilitare a 85 de blocuri şi alţi 15.000 de euro pentru a-i da unui director din Primăria Sectorului 5 care să dispună plăţile din cadrul contractului, anunţă news.ro.

Vezi şi: BOMBA Traian Băsescu a încurcat-o: 'Îl dau în judecată'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.