Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dosarul Microsoft stârnește rumoare în PDL

Celebrul ”Dosar Microsoft” stârnește rumoare în toată clasa politică, dar mai ales în PDL. Fostul ministru Gabriel Sandu, Dorin Cocoș sau Gheorghe Ștefan au trecut deja prin fața procurorilor, iar cei din PDL se tem de ce-i mai rău.

”Toată lumea este îngrijorată, vă dați seama, toată lumea întreabă în stânga și în dreapta. Cu toții știm că nu e adevărat ceea ce a spus Gabriel Sandu, că-i dădea el 300.000 de euro lui Emil Boc. Nici vorbă de așa ceva, dar oricine poate spune orice ca să scape.

Ați văzut că Sandu a zis de Boc și i-au dat drumul acasă. Se trezește un altul să spună de altcineva și procurorii te cheamă, să te întrebe și pe tine. Ce mai contează că n-ai luat un leu în viața ta! Ai apărut pe scări la DNA și gata, ești compromis!”, ne-a mărturisit un fost ministru PDL.

Nici în rândul membrilor partidului nu este liniște. ”Văd așa, o foame de a-i îngropa pe cât mai mulți. Nimeni nu știe mai nimic, dar toată lumea își dă cu părerea. Sandu l-a băgat pe Boc, Udrea încearcă să-l bage pe Blaga, e o nebunie și nu cred că lucrurile stau chiar așa. E ciudată atmosfera în interiorul partidului. Dacă fiecare ministru de-al nostru dădea 2 milioane la partid, aveam bani zece generații de acum încolo, ori noi abia avem bani de evenimente din cotizații și sponsorizări”, ne-au declarat surse din PDL.

Fostul ministru Gabriel Sandu a mărturisit în fața procurorilor DNA că el a dat PDL-ului două milioane de euro, iar lui Emil Boc câte 300.000 de euro mită, ca să-și păstreze funcția de ministru. După ce a ciripit, DNA a cerut plasarea în control judiciar.

BOMBA in Dosarul Microsoft: Emil Boc primea 300.000 de euro mita/ SURSE

În același timp, liderul PMP, Elena Udrea, insistă cu implicarea lui Vasile Blaga în acest dosar. Ba mai mult, în presă au apărut informații conform cărora Vasile Blaga și Emil Boc ar fi citați la DNA în ”Dosarul Microsoft”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.