Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ședință cu scântei la PSD: Dragnea pune piciorul în prag

Liviu Dragnea CEx PSD

Liderii PSD se reunesc în ședința Comitetului Executiv și se anunță scântei, după ultimele evenimente politice. Principala temă de discuție va fi Legea grațierii, dar și mazilirea lui Șerban Nicolae.

Surse din PSD ne-au explicat că trendul majoritar în partid este ca Șerban Nicolae să fie decapitat atât din funcția de președinte al Comisiei juridice din Senat, cât și din funcția de lider al senatorilor PSD.

Citește și: Șerban Nicolae își profețește EXECUȚIA pregătită de Liviu Dragnea

Este foarte posibil să nu mai ajungem la un vot în Comitetul Executiv, pentru că Șerban Nicolae nu vrea să-i dea oportunitatea lui Dragnea să-l execute în fața tuturor colegilor de partid. Sursele noastre susțin că cel mai probabil Șerban Nicolae va anunța singur că renunță la cele două funcții și va face un pas în lateral.

Citește și: Liviu Dragnea o pune la punct pe Lia Olguţa Vasilescu: 'I-am rugat să fie mai rezervați'

Un alt subiect important este Legea grațierii, dar și Legea răspunderii magistraților. Ambele se află în Senat și este nevoie de o decizie politică asumată pentru a se decide cum se merge mai departe.

În aceeași ședință, liderii PSD trebuie să valideze candidaturile la alegerile locale interimare din orașele reședință de județ. Cei de la PSD vor avea de validat candidaturile la Craiova și Târgu-Jiu, dar se va discuta și despre celelalte localități mai mici. De asemenea, va fi discutată strategia la nivel de partid pentru aceste alegeri.

De asemenea, liderii PSD trebuie să decidă ce vor face cu comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009. Până acum s-a tot tras de timp, dar este foarte probabil că în această ședință se ia decizia politică.

Surse din PSD ne-au explicat că în această ședință, spre deosebire de altele, Dragnea va pune piciorul în prag. Evenimentele din ultima perioadă arată că liderul PSD a scăpat puțin frâiele din mână și acesta vrea să lanseze un avertisment cât se poate de tranșant pentru toți liderii PSD că nu va mai tolera ieșirile în decor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.