Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - EXPLOZIE în PSD: 28 de lideri județeni cer DEMISIA lui Liviu Dragnea, într-o scrisoare deschisă

Liviu Dragnea ICCJ

Partidul Social Democrat explodează la propriu, iar criza este una fără precedent în mandatul lui Liviu Dragnea. 28 de lideri județeni au semnat deja o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților.

ALERTĂ - Dăncilă a avertizat miniştrii că UE pregăteşte 'opţiunea nucleară' împotriva României

Întreaga grupare din Sud s-a întors împotriva lui Liviu Dragnea și între semnatari sunt și oameni cu foarte mare greutate în partid. Sursele noastre arată că inclusiv greii Niculae Bădălău și Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care cer demisia lui Liviu Dragnea.

De menționat, că semnatarii scrisorii nu se raliază neapărat în spatele Gabrielei Firea, ci sunt pe cont propriu. Aceștia vor demisia lui Dragnea pentru modul în care a ajuns să conducă PSD și sunt deciși ca de această dată să meargă până la capăt, ne-au precizat sursele noastre.

Contestatarii lui Dragnea vor solicita convocarea unui Comitet Executiv cât mai rapid posibil, chiar dacă liderul PSD își dorește să amâne cât mai mult această ședință.

Este pentru prima oară când un număr atât de mare de grei ai PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea și se anunță un Comitet Executiv cum nu am mai avut la PSD foarte mulți ani.

Trebuie notat faptul că Liviu Dragnea nu poate fi demis de Comitetul Executiv ci doar de Congres. Însă, CEx-ul poate decide convocarea Congresului și dacă au majoritate, atunci Liviu Dragnea va fi demis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.