Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Fost militar de carieră și ex-angajat MAE reținut pentru abuz sexual - Ar fi `atras` în cursă o elevă de 14 ani pe care ar fi atins-o în locuri intime

freepressjournal.in
spion

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că procurorii bucureșteni ar fi reținut un bărbat, fost cadru militar de carieră, pentru fapte de abuz sexual în legătură cu o pretinsă situație în care ar fi fost implicată o minoră de 14 ani, elevă și vecină a acestuia.

Sursele arătate susțin faptul că bărbatul ar fi fost cadru inclusiv la nivelul MAE.

Referitor la situația de fapt sursele STIRIPESURSE afirmă că acesta ar fi dus-o pe fată într-o încăpere a blocului în care locuiau unde ar fi atins-o în zonele intime.

Anchetatorii ar fi intrat totodată în posesia unor înregistrări ce ar dovedi acțiunile cu iz penal ale bărbatului, care luni dimineață ar fi fost chemat la audieri.

După audieri anchetatorii ar fi emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar în prezent acesta se află în custodia polițiștilor care îl vor prezenta unui judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 3 cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.