Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - George Maior intră în 'examenul' lui Klaus Iohannis

digitalag.ro
george maior

Președintele Klaus Iohannis va evalua la începutul anului viitor activitatea ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, spun surse de la Cotroceni. „Deocamdata nu are de gand sa-l recheme pe Maior si nici nu are un posibil inlocuitor. O sa se gandeasca mai mult la acest subiect la  inceputul anului viitor”, au zis sursele citate.

George Maior este ambasadorul României în Statele Unite din iunie 2015 și a fost șef al SRI în perioada 2006-2015. Recent a fost implicat într-un scandal cu privire la rechemarea sa în țară, după ce un raport al Comisiei de control al SRI arăta modul discreționar în care Maior a folosit Serviciul.

Raportul Comisiei de control SRI, de la jumătatea lunii aprilie 219, privind colaborarea dintre SRI şi ANI arată că faptele fostului şef al Serviciului, George Maior, „se circumscriu unor acţiuni de poliţie politică, menite să afecteze grav procese democratice, pentru a obţine influenţă politică nelegitimă”.

Vezi si: VIDEO Vladimir Putin a decretat, în celebra conferință de presă de sfârșit de an: 'Nimeni nu trebuie să se atingă de Lenin' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.