Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Grindeanu CUTREMURĂ scena politică: joc la RUPERE al premierului

Facebook
sorin grindeanu holocaust

Premierul Sorin Grindeanu este dispus să joace la rupere în relația cu Liviu Dragnea. Surse apropiate premierului ne-au explicat că acesta nu dorește să renunțe la funcția de premier și este dispus să primească ajutor din toate părțile pentru a câștiga războiul cu Liviu Dragnea.

Citește și: Sorin Grindeanu ar fi APELAT la Ambasada SUA pentru a rămâne pe funcție. Ce le-a spus de Dragnea

Citește și: SURSE - Întâlniri CRUCIALE ale lui Dragnea și Tăriceanu, înaintea EXECUȚIEI lui Grindeanu

Surse aproapiate premierului ne-au explicat că acesta se aștepta la un astfel de moment de ruptură în relația cu Liviu Dragnea și ar fi purtat discuții exploratorii cu cei de la PNL și USR, pentru formarea unei noi majorități în Parlament. Cei din opoziție s-au arătat favorabili unei astfel de ipoteze.

”Majoritățile se mai pot schimba”, le-a spus Sorin Grindeanu, apropiaților săi din PSD.

Practic, Sorin Grindeanu s-a arătat disponibil să fie premierul suținut de o alianță din care să nu facă parte și PSD, iar partidul său ar urma să fie aruncat în opoziție.

Despre aceste discuții ale lui Grindeanu cu partidele de opoziție s-a auzit și în PSD. Probabil la acest lucru se referea Gabriela Firea când spunea că Sorin Grindeanu  ”are acum un alt spate politic” și că acesta ar putea fi motivul rupturii dintre el și Liviu Dragnea.

Gaz pe foc a turnat astăzi și fostul lider al PSD, Victor Ponta. El s-a poziționat clar de partea lui Sorin Grindeanu în războiul cu Liviu Dragnea și a anunțat că dacă se ajunge la o moțiune de cenzură el este dispus să rupă dintre parlamentarii PSD și să-i convingă pe aceștia să nu voteze o astfel de moțiune. La fel de bine cum îi poate convinge să nu voteze o moțiune, Victor Ponta și-ar putea duce apropiații într-o nouă construcție politică.

De asemenea, nu trebuie neglijată nici construcția lui Daniel Constantin, care ar putea rupe parlamentari din ALDE, mai ales dacă aceștia simt că actuala barcă a puterii începe să ia apă.

O altă informație care circulă în mediul politic arată că premierul Sorin Grindeanu s-a dus la ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, pentru a cere sprijin în războiul cu Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.