Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Guvernul a adoptat OUG pentru a permite ÎCCJ să-și cumpere mobilier

Pixabay
bani

Guvernul a adoptat, în ședința de luni, o ordonanță de urgență în sensul în care ÎCCJ va putea să își cumpere mobilier pentru un sediu închiriat, au spus pentru MEDIAFAX surse de la Palatul Victoria, conform Mediafax.

Guvernul a adoptat, în ședința de lui, o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență nr. 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX la finalul ședinței Executivului.

Proiectul de ordonanță de urgență nu a fost prezent pe ordinea de zi transmisă de Guvern înainte de ședință, iar textul actului normativ nu a fost dat publicității.

Surse guvernamentale au spus, luni, pentru MEDIAFAX, că actul normativ care modifică OUG 90/2017 se referă la posibilitatea ca ÎCCJ să-și cumpere mobilier.

Citește și: ALERTĂ OUG pe Legile justiției va fi emisă astăzi - Premierul Dăncilă a făcut anunțul .

„I se dă posibilitatea ÎCCJ să-și cumpere mobilier pentru sediul în care își desfășoară activitatea, pentru că sunt într-un sediu închiriat și nu au mobilier suficient. Nu importă niciun fel de modificare pe buget, pentru că au deja banii în buget”, au declarat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.