Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE-Întâlnire de gradul ZERO între Iohannis și MRU. Fostul șef SIE îi face o 'vizită' lui Kovesi

iohannis ungureanu mru

Demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la șefia SIE a surprins și nu prea. Încă din vară existau informații că acesta ar avea o relație extrem de tensionată cu președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze, însă MRU a refuzat.

Citește și: A DEMISIONAT șeful SIE

Recent, se pare că Mihai Răzvan Ungureanu a mers la o întâlnire oficială cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, vizită în urma căreia a plecat demisionat. Președintele a pus presiune asurpa lui și în cele din urmă, MRU a demisionat.

Fără discuție că președintele Klaus Iohannis va fi întrebat de ce a demisionat Mihai Răzvan Ungureanu, iar la Cotroceni s-a pregătit ”varianta pentru public”. Cotroceniul va spune că MRU a demisionat din motive personale, motive de sănătate.

Prin piața politică se aude că Mihai Răzvan Ungureanu nu-și poate lua concediu, după plecarea de la SIE. Informațiile noastre arată că MRU va fi chemat la DNA, în dosarul fostului premier Victor Ponta, procurorii dorind să afle ce implicare are acesta în vizita lui Tony Blair în România.

Vom vedea cum va evolua situația, dar este cunoscut războiul public pe care MRU l-a avut cu Laura Codruța Kovesi, din cauza dosarului de spionaj al șefei DNA. MRU pare băgat în corzi și se pare că în curând va da ochii cu marele dușman: Laura Codruța Kovesi.

P.S. Ca o coincidență, în această seară, de la ora 21.00, Kovesi va avea una dintre rarele apariții publice. Ea va acorda un interviu la TVR și este de notorietate faptul că șefa DNA nu iese decât în momentul în care are de transmis niște mesaje importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.