Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Întâlnirea de taină a puciștilor din PSD, care DISTRUGE cea mai puternică armă a lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este într-o situație cu adevărat delicată, în interiorul PSD, iar acest lucru se răsfrânge asupra majorității parlamentare.

Surse din conducerea PSD susțin că ”puciul” împotriva lui Liviu Dragnea va lua amploare, față de ultimul Comitet Executiv. Liderul PSD este acuzat că a ”promis prea multe, la prea mulți” și acum nu știe cum să mai împartă funcțiile.

Întreg scandalul pleacă de la remanierea mult anunțată. Liviu Dragnea a încercat să își cumpere sprijin prin oferirea de funcții în Guvern sau în bănoasele Agenții, dar sunt prea mulți oameni de mulțumit și prea puține funcții. Din acest motiv, în interiorul PSD s-a creat un nou curent împotriva lui Liviu Dragnea, curent pornit chiar de parlamentari PSD.

Sursele noastre arată că întregul joc va fi pus în mișcare, miercuri, la votul pe moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader, ministrul Justiției. Cei nemulțumiți de remaniere nu vor participa la vot și-l vor lăsa pe Tudorel Toader să primească un vot de blam din partea opoziției, dar și pe Liviu Dragnea să scoată castanele din foc pentru că nu mai poate asigura majoritatea parlamentară.

Aceleași surse ne arată că, aseară, în Senat a avut loc o întâlnire de taină între parlamentari ai PSD și liderii ”disidenței” din PSD. La respectiva întâlnire au participat Gabriela Firea, Mihai Tudose sau Paul Stănescu, toți fiind pe față împotriva lui Dragnea.

În momentul în care tabăra puciștilor va reuși să gripeze mașina de vot din Parlament, abia atunci vor începe problemele serioase pentru Liviu Dragnea. Arma cea mai puternică va fi anihilată, iar Dragnea va mai putea conduce doar prin OUG-uri date de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.