Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Joc al nervilor cu Primăria Capitalei: mișcările lui Dragnea pun PSD pe un butoi cu pulbere

firea dragnea

Situația de la Primăria Capitalei este una explozivă, după ce PSD Sector 5 a decis excluderea din partid a patru consilieri generali, apropiați Gabrielei Firea. Din acest moment începe un joc al nervilor, în care Liviu Dragnea poate lua o serie de decizii ce vor pune PSD pe un butoi cu pulbere.

Citește și: CUTREMUR în PSD: patru consilieri generali, fideli Gabrielei Firea, EXCLUȘI din partid

Juridic, pentru a-i înlătura pe cei patru consilieri generali este nevoie de semnătura prefectului Capitalei, Speranța Cliseru. Aceasta este un om foarte apropiat de Gabriela Firea și, cel mai probabil, nu va semna niciodată vacantarea mandatelor de consilieri. Conform surselor din PSD, această problemă va fi rezolvată de Carmen Dan, la ordinul lui Liviu Dragnea. Ministrul de Interne va demite prefectul Capitalei, iar în locul Speranței Cliseru va fi pus un om dispus să urmeze ordinele venite de la partid.

Această măsură va provoca un adevărat taifun în PSD. Liviu Dragnea va distruge majoritatea Gabrielei Firea, în Consiliul General, dar în schimb va deschide un front deschis cu primarul Capitalei. Sabotată pe față, Gabriela Firea va ieși la atac și nu este exclus să-și câștige noi adepți în PSD, pentru că în acest război totul se va rezuma la cine rămâne în picioare și este posibil ca, în timp, totul să se transforme într-o bătălie pentru șefia PSD.

Sursele noastre arată că Liviu Dragnea își dorește organizarea de alegeri la PSD București, acolo unde Gabriela Firea este președinte interimar. Bătălia va fi una extrem de dură, pentru că, la București și Gabriela Firea are ce să ofere oamenilor, în schimbul sprijinului.

Așadar, se deschide un război de anduranță în PSD, cu implicații și ramificații nebănuite. Rămâne de văzut cât de departe vor merge Liviu Dragnea și Gabriela Firea, dar mai ales cine va rămâne în picioare la finalul acestei bătălii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.