Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE judiciare: procurorii au descoperit BOMBA în dosarul morții lui Condrea

revistablogurilor.ro
dan condrea

Procurorii au descoperit o informație care ar putea cântări extrem de greu în dosarul în care se anchetează moartea lui Dan Condrea. Surse judiciare susțin că fostul patron Hexi Pharma și-a cumpărat un loc de veci, chiar cu o zi înainte de accident.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, patronul Hexi Pharma ar fi schimbat mai multe SMS-uri cu soţia sa, care l-a sfătuit: ”să nu faci vreo prostie", informează Antena 3.

Misterul morţii lui Dan Condrea se adânceşte odată cu informaţia, venită pe surse, potrivit căreia SRI ar fi ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere încă din seara accidentului. Asta deşi SRI a spus că subiectul nu este unul de competenţa sa, pentru că nu afectează siguranţa naţională. Curios este că după ce au fost date publicităţii, pe imagini, maşina lui Condrea este de negăsit timp de 30 de minute.

Nouă persoane se văd pe noile imagini de la accident, chiar şi câteva femei de serviciu care măturau zona, înainte ca maşina să fie ridicată.

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, i-ar fi transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea ar fi răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.