Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Liviu Dragnea i-a dat noi DIRECTIVE premierului Viorica Dăncilă: 'Nu trebuie să devii paratrăsnet'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a spus premierului Viorica Dăncilă, în cadrul discuțiilor din partid pe tema remanierii guvernamentale, că prim-ministrul nu trebuie să devină „paratrăsnet” din cauza lipsei de comunicare a unor miniștri, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

„Dragnea i-a spus premierului că nu este de acord ca aceasta să devină paratrăsnet și să vorbească în locul miniștrilor despre măsurile care se iau la ministere”, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Când o să fie adoptat salariul minim

Potrivit surselor citate, în discuțiile Dragnea - Dăncilă au fost agreate două criterii principale pentru desemnarea viitorilor miniștri.

„Principalele calități ale viitorilor miniștri: În primul rând trebuie să știe să comunice. Doi: să aibă capacitatea să stăpânească funcționarii”, au explicat surse social-democrate, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Liviu Dragnea reacţionează! Ce spune despre Legea privind combaterea spălării banilor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că niciun nume vehiculat ca fiind remaniabil nu este real. Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că va anunța săptămâna viitoare cine va fi înlocuit din Guvern. În spațiul public au apărut ca miniștri remaniabili Tudorel Toader, Dănuț Andrușcă, Paul Stănescu și Ștefan Viorel.

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, miercuri, la Parlament, că miniștrii care nu au comunicat public măsurile bune pe care le-au luat „nu au ce să caute” în Executiv, social-democratul spunând că vicepremierul Paul Stănescu este „destoinic”, dar „nu a comunicat deloc”.

Citește și: Se apropie Black Friday! Aceasta este lista completă a magazinelor care fac parte din această campanie

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, președintele PSD, Liviu Dragnea, intenționează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o ședință a Comitetului Executiv Național, reuniune în care liderii filialelor PSD și conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniștrilor social-democrați.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Când o să fie adoptat salariul minim .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.