Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea, ÎNCOLȚIT în ședința PSD: 'gruparea din Sud' a trecut în tabăra Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se vede încolțit în ședința PSD de către cei din tabăra lui Mihai Tudose. Se pune în mișcare un plan vechi de câteva luni, care prepune preluarea treptată a puterii din mâinile lui Liviu Dragnea.

Surse din PSD ne-au precizat că în ședința Comitetului Executiv lui Liviu Dragnea i s-a reproșat că a adus prea mulți oameni din Teleorman în Guvern și în instituțiile subordonate Executivului. Cel mai vocal ar fi fost președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, aprobat de premierul Mihai Tudose, cel care confirmă că Guvernul a devenit un paradis al celor din Teleorman.

Aceste reproșuri la adresa lui Liviu Dragnea au un alt substrat. Liderii PSD, împreună cu Mihai Tudose se pregătesc de evaluarea secretarilor de stat și cel mai probabil vor încerca să îi mazilească pe oamenii lui Liviu Dragnea.

Marele trofeu râvnit de liderii PSD din tabăra lui Mihai Tudose este Carmen Dan, ministru de Interne și cel mai fidel ministru al lui Liviu Dragnea.

Sursele noastre susțin că Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de acest atac și cel mai probabil un contraatac va fi lansat în afara Comitetului Executiv.

Pentru Liviu Dragnea a devenit evident faptul că în această perioadă a pierdut sprijinul ”grupării din Sud”, alcătuită din Niculae Bădălău (Giurgiu), Paul Stănescu (Olt) și Adrian Țuțuianu (Dâmbovița). Cei trei constituiau zidul care îl apăra mereu pe Dragnea în fața liderilor din terioriu, iar acum joacă în tabăra Tudose.

Lucrurile se complică pentru Liviu Dragnea, care ușor, ușor pierde frâiele PSD, iar acest Comitet Executiv ar putea arăta și altor lideri că s-au schimbat polii de putere în PSD și lucrurile să evolueze spectaculos într-un timp foarte scurt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.