Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lupta tronului în PSD: Mihai Fifor își caută oaste; Viorica Dăncilă a chemat șefii filialelor la Palatul Victoria

variante scenariu plan

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a început să sune lideri județeni pentru a discuta viitorul partidului în scenariul succesiunii la tron, au relatat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, Fifor cheamă lideri PSD la discuții pe tema situației din partid după alegerile europarlamentare, în contextul în care doi vicepreședinți PSD, Marian Oprișan și Robert Negoiță, au cerut deschis demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

În discuțiile interne din PSD, Mihai Fifor este vehiculat printre alți potențiali succesori la funcția de președinte PSD, dacă se va ajunge în această situație, pe lângă Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, Marian Oprișan sau Eugen Teodorovici.

În paralel, premierul Viorica Dăncilă a chemat la Palatul Victoria, luni, nu doar miniștrii, ci și mai mulți lideri județeni, fiind așteptate discuții tete-a-tete a prim-ministrului cu șefii filialelor PSD, spun surse din partid.

Analiza alegerilor și o eventuală schimbare de lider PSD se vor discuta în viitorul CEX care s-ar putea desfăsura in mai multe runde, spun surse din partid.

EVOLUȚIILE DIN PSD după alegeri:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.