Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ministerul Transporturilor îl sfidează pe Klaus Iohannis și continuă boicotul: Toate companiile și-au mutat sau sunt aproape să își mute conturile la CEC

iohannis grindeanu guvern

Klaus Iohannis a ordonat ca boicotul anunțat împotriva companiilor austriece, inclusiv bănci, să se oprească, iar românii să nu fie supărați că Austria ne-a dat interzis în spațiul Schengen. Însă, la nivelul Guvernului, ordinul dat de președinte este sfidat.

Vicepremierul Sorin Grideanu își duce mai departe promisiunea făcută, după ce Viena a interzis accederea României în Schengen. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, multe dintre companiile din subordinea Ministerului Transporturilor și-au mutat conturile de la cele două bănci austriece din România la CEC Bank. Aceleași surse ne-au transmis că nicio companie a Ministerului Transporturilor nu va mai avea cont la vreo bancă austriacă, unele fiind în pline proceduri de mutare a conturilor.

De altfel, surse și din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene au confirmat pentru STIRIPESURSE.RO că au recepționat notificări de la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor și care primesc fonduri europene să nu le mai transfere banii în conturile deschise la băncile austriece, ci în noile conturi deschise la CEC.

Prima companie care a anunțat că își mută conturile a fost Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, urmată de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Sorin Grideanu a spus public că toate companiile din structura Ministerului Transporturilor își vor muta conturile la CEC Bank.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.