Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare browniană în Senat: Se trece de USR la PSD și de la PNL la AUR / UPDATE

pasari racolari transfer

Senatorul Claudiu Mureşan s-a înrolat în PSD, au declarat marți surse politice pentru Știripesurse.ro, după demisia din USR.

UPDATE 12 septembrie, ora 18.00 - Claudiu Mureşan a anunţat, marţi, în ședința de plen a Senatului. că se alătură grupului politic al PSD pentru că are "garanţia" că îşi poate continua proiectele.

„Acum câteva luni am anunţat plecarea din USR. Astăzi vreau să anunţ drumul politic pe care doresc să-l urmez în continuare. Decizia pe care am luat-o este una bine cântărită şi este garanţia că voi putea duce mai departe proiectele pe care le am. Am decis să mă alătur grupului parlamentar al PSD", a spus Mureşan de la tribuna Senatului.

Știrea inițială:

Ales senator de Sibiu, la primul mandat, Claudiu Mureșan și-a dat demisia din USR la sfârșitul sesiunii parlamentare trecute, el menţionând că îşi va continua activitatea ca senator neafiliat. Acesta și-a explicat decizia spunând că asta se întâmplă atunci când „energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor”.

content-image

După plecarea din partid, USR l-a acuzat pe senator că a trădat electoratul „pentru o promisiune a PSD”. Surse politice spun marți că Mureșan a trecut acum cu arme și bagaje la PSD și că mutarea se va oficializa în următoarele zile.

Trecerea de la USR la PSD, după o perioadă de independență, nu este singura schimbare de tabără din Senat. Senatorul Vasilică Potecă şi-a anunţat recent demisia din PNL, după 20 de ani, şi afilierea la AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.