Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Moment de cumpănă la SRI: schimbare majoră în cadrul Serviciului

Meritocratia
SRI

Serviciul Român de Informații a fost implicat în foarte multe scandaluri în ultima perioadă, mai ales din cauza fostului prim-adjunct Florian Coldea, dar și din cauza altor dezvăluiri despre ofițeri din cadrul Serviciului.

Citește și: SURPRIZĂ TOTALĂ El e noul prim-adjunct al șefului SRI: Cine i-a luat locul lui Florian Coldea

SRI a anunțat că noul prim-adjunct al directorului Eduard Hellvig este Bogdan Ionescu, un general provenit din SRI. Surse din cadrul Serviciului ne-au explicat că această numire este una care va avea un impact major.

Bogdan Ionescu este însărcinat să pună în aplicare, la nivel operativ, schimbările pe care directorul Eduard Hellvig le-a promis încă de la preluarea mandatului.

Surse din SRI susțin că odată cu această numire vor avea loc multe schimbări în cadrul Serviciului și a început deja o curățenie generală, prin tragerea pe linie moartă a ofițerilor care ar putea constitui vulnerabilități pentru activitatea SRI.

De asemenea, SRI caută o deschidere mult mai mare către spațiul public, încercând să ofere informații, atât cât este posibil, pentru că unele dintre ele sunt clasificate.

Sursele noastre susțin că Bogdan Ionescu a fost agreat atât de către Klaus Iohannis, cât și de Eduard Hellvig, dar nici cei din actuala coaliție de guvernare nu-l dezagrează pe noul prim-adjunct al Serviciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.