Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Șoapte în Parlament: se fac calcule pentru noua majoritate

surse

Plecarea UDMR de la guvernare a dat aripi opoziției, care își face calcule pentru răstunarea actualei majorități, controlate de PSD. Principalii vizați de PNL sunt oamenii generalului Gabriel Oprea, care ar putea răsturna actualul guvern.

Surse din UNPR ne-au declarat că, în mod oficial, Gabriel Oprea va merge alături de PSD până la capăt, dar el nu controlează întreg partidul. ”La noi au venit foarte mulți oameni, la grămadă s-a trecut și mulți dintre ei au rămas cu buza umflată. Sunt foarte mulți cei care abia așteaptă momentul pentru a da una în gură PSD-ului”, ne-au declarat surse din UNPR.

La rândul lor, cei din PNL fac calcule intense. Ei se bazează pe UMDR și minoritățile naționale că se vor regrupa și vor juca cu noul pol de putere.

Marele calcul al PNL se face însă pe oamenii lui Tăriceanu. ”Ei au plecat, dar nu este nicio problemă să dea un vot pentru a dărâma acest guvern. Știu cu 5-6 oameni care abia așteaptă o moțiune de cenzură”, ne-au precizat surse din PNL.

Marea problemă a PNL este politica impusă de la centru: nu se primesc traseiști. Dacă vor fi trădători ai actualei majorități, aceștia vor aștepta o halcă din noua putere, iar PNL va trebui să facă marele compromis.

Prin Parlament circulă și vorbe conform cărora Guvernul ar putea fi dărâmat în niște condiții speciale, în urma unui scandal de proporții în care va fi implicat Victor Ponta. ”Veți avea surprize mari”, ne spun surse din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.