Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Omul care poate decide jocurile în PSD: Firea și Dragnea se războiesc pentru votul lui

NoBullying
suspendare lovitura politica negocieri

Războiul din PSD se acutizează, pe măsură ce ne apropiem de Comitetul Executiv în care se vor tranșa lucrurile. În ciuda faptului că PSD este un partid cu mulți oameni grei, taberele sunt destul de bine conturate și, în acest moment, cel mai important pare votul lui Paul Stănescu, cel care poate disloca un mare număr de voturi, alături de al său.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă o COMITE din nou: GAFĂ incredibilă a premierului

Paul Stănescu este lider al PSD Olt, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, adică omul care împarte oamenii în teritoriu către aleșii locali.

În ultimele zile, atât la nivelul Guvernului, cât și în ieșirile publice s-a văzut faptul că fiecare se bate pentru votul lui Paul Stănescu.

Vicepremierul a fost alături de Viorica Dăncilă în Spania, iar la revenirea în țară a mers în județul Hunedoara, dar a avut ”gardieni” alături de el, Mihai Fifor și Bogdan Trif, oameni de încredere ai lui Liviu Dragnea.

În schimb, Gabriela Firea a dat de înțeles că are sprijinul lui Paul Stănescu. Întrebată direct despre acest lucru, Firea a zâmbit cu subînțeles și a spus că încă nu poate da răspunsul la această întrebare, dar a ținut să reamintească faptul că Paul Stănescu a fost omul care a propus-o pentru a fi candidat la Primăria Capitalei, în cadrul Comitetului Executiv în care s-au decis candidații.

Războiul în viitorul Comitet Executiv va fi unul extrem de dur, iar dacă Paul Stănescu va alege în mod clar o tabără, atunci lucrurile pot lua o turnură total neașteptată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.