Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - 4 senatori și un deputat PSD au anunțat că ar vota Guvernul Cîțu: 'E foarte slab, dar suntem în criză și poate nu mai avem altă șansă'

stiripesurse.ro
grup PSD

O parte din parlamentarii PSD spun la ora transmiterii acestei știri, în ședințe interne din Camera Deputaților și Senat, că deși guvernul Florin Cîțu este „foarte slab”, totuși „este o situație de criză cu coronavirusul și ar trebui să îl votăm”, au spus surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, senatorii PSD Vasilică Toma, Florian Bodog, Bogdan Matei și Miron Smarandache, dar și deputatul Lucian Șova, ar fi spus în partid că ei ar vota guvernul Florin Cîțu.

  • Nu merita sa fie votat, e foarte slab, dar exista riscul sa nu mai existe o alta sansa si tara trebuie sa aiba un guvern care sa gestioneze criza. PNL este in continuare iresponsabil si nu vor sa voteze propriul guvern”, au spus senatori PSD.

La Camera Deputatilor, liderul grupului, Alfred Simonis, le-ar fi spus colegilor că fiind o situație de criză înțelege dacă unii social-democrați vor vota pentru învestirea guvernului.

Alți 4 parlamentari din blocul pro-PSD au anunțat că votează Guvernul, iar PNL a anunțat că votează la vedere și anticipatele nu mai sunt o prioritate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.