Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Perchezitii DNA vizeaza avocatii clanului Camataru / UPDATE

sile camataru

Surse judiciare sustin ca perchezitiile care au loc joi dimineata in Teleorman si Bucuresti la 12 adrese domiciliare vizeaza avocatii clanului Camataru, adica ai fratilor Valile Balint, zis Sile Camataru si Ion Balint, zis Nutu Camataru.

Acestia ar fi suspectati de trafic de influenta pentru implicarea lor ilegala in vederea eliberararii 'Camatarilor' din inchisoare.

Citeste si: DNA: Perchezitii in fieful lui Dragnea si in Bucuresti

UPDATE: Luiza Gabriela Dragne, cunoscută ca avocata fraţilor Cămătaru, a cerut 200.000 de euro de la o persoană, promiţând că va interveni pe lângă judecătoarea Elena Burlan de la Tribunalul Bucureşti, în vederea obţinerii unei soluţii favorabile într-un dosar penal, potrivit unor surse judiciare.

De asemenea, avocata a cerut bani şi pentru eliberarea din arest a unui membru al clanului Udilă, prin intervenţii la judecători de la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la domiciliile unor avocaţi într-un dosar privind trafic de influenţă, care are legătură cu demersuri făcute în vederea eliberării din arest a lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că avocata Luiza Gabriela Dragne ar fi cerut în cursul lunii mai 2014 50.000 de euro pentru a interveni pe lângă un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti, în vederea eliberării din arest a lui Sile Cămătaru şi plasarea acestuia în arest la domiciliu.

De asemenea, avocata Luiza Gabriela Dragne ar fi cerut de la Laurenţiu Niki Turca Dăscălescu suma de 200.000 de euro pentru a interveni la judecători de la Tribunalul Bucureşti şi a obţine o decizie favorabilă acestuia, într-un dosar în care era judecat pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Sursele judiciare au declarat că vizată de aceste intervenţii era judecătoarea Elena Burlan de la Tribunalul - Secţia I Penală.

Laurenţiu Niki Turca Dăscălescu a colaborat însă cu procurorii DNA iar pe 7 august 2014, avocata Luiza Gabriela Dragne a fost prinsă în flagrant în timp ce primea de la acesta suma de 25.000 euro.

Dusă la audieri, Luiza Gabriela Dragne le-a spus procurorilor că intervenţiile la judecători urmau să fie făcute prin intermediul unei alte persoane, Veronica Slăvilă, zisă "Vera", care susţinea că are "relaţii" şi poate rezolva orice dosare penale la instanţele de judecată şi parchete.

Luiza Gabriela Dragne mai recunoscut că ea şi Veronica Slăvilă au cerut 40.000 de euro de la tatăl lui Florin Udilă, pentru a interveni la judecători de la Curtea de Apel Bucureşti în vederea eliberării fiului din arest, acesta fiind trimis în judecată pentru camătă şi spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.