Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Pirotehnistii sunt de vina pentru tragedia din Colectiv

incendiu colectiv

Surse judiciare sustin ca pirotehnistii sau mai bine zis firma care a facut spectacolul de artificii in clubul Colectiv se face vinovata de tragedia de vineri seara pentru ca nu a cerut aviz de la politie pentru spectacolul in care ar fi fost folosite artificii din clasa T1 si T2.

Surse judiciare spun că pirotehnistul firmei care a fost la faţa locului ar fi trebuit să refuze să facă spectacolul dat fiind faptul că în apropierea locului cu artificii pereţii erau tapaţi cu bureţi. Acest aspecte legate de firma respectivă vor fi clarificate în urma anchetei. Problema principală este ca respectivul local nu a vea decat o ieşire şi nu îşi luase autorizaţiile necesare de la pompieri.

Procurorii au ridicat unitatea de stocare a imaginilor de pe camerele de supraveghere. O echipă de specialiști de la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INCD-INSEMEX) Petroșani a sosit la București pentru a investiga cauzele izbucnirii incendiului de la Club Colectiv. INSEMEX este singurul institut din țară care are resursele și expertiza necesară pentru a determina cu exactitate care au fost cauzele producerii incendiului, scrie actualnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.